01
Rólunk
Rólunk

01 Filozófiánk

Hiszünk az aranyban, a vagyon felhalmozásában. Tisztában vagyunk azzal, hogy a befektetésekben a bizalom a legfontosabb tényező, amelyet nemcsak meg kell szerezni, hanem meg kell őrizni. Pontosan ezt akarjuk elérni professzionális személyzetünkkel, fejlett befektetési arany megoldásokkal, valamint tárolási és őrzési szolgáltatásunk teljes körével. Küldetésünk az, hogy a megtakarítást kereső hazai ügyfeleinknek bemutassuk a befektetési aranyban történő felhalmozás lehetőségét - ez a megtakarítás olyan formája, amelynek gazdag hagyományai vannak a fejlett országokban, rámutatva, hogy az arany a pénzügyi kultúra nélkülözhetetlen részeként megérdemelten helyezkedik el a mindennapi megtakarítások között.
02
Skáre Balázs
Skáre Balázs

02 Operatív Igazgató

email: skareb@solargold.hu

Pénzügyi szakember. A nemzetközi árupiacokon szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal a SGold Trade Zrt. napi operatív vezetését látja el. Feladatai között található többek között a különböző fundamentális elemzések végzése, a nemzetközi piacok makrogazdasági teljesítményének nyomon követése.

03
Nagy Attila
Nagy Attila

03 Értékesítési és üzletfejlesztési igazgató

email: nagya@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4872

Pénzügyi szakember. A SGold Trade Zrt. alapító tagja. A pénzügyi területen szerzett több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a SGold Trade Zrt. értékesítésével, kommunikációjával, illetve termék és szolgáltatás fejlesztésével foglalkozik. Célja a pénzügyi tudatosság hazai növelése.

04
Árva Mátyás
Árva Mátyás

04 Kiemelt ügyfélmenedzser

email: arvam@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4874

Pénzügyi szakember. A nemzetközi devizapiacon és árupiacon szerzett 7 éves tapasztalattal a SGold Trade Zrt. csapatát erősíti. Feladatai közé tartozik többek között az ügyfelek és kereskedelmi partnerek magasszíntű kiszolgálása. Az értékesítés és a kommunikáció támogatása illetve a makrogazdasági elemzések végrehajtása.

05
Sárvári Attila
Sárvári Attila

05 Kiemelt ügyfélmenedzser

e-mail: sarvaria@solargold.hu
Tel: +36 1 445-4876

Pénzügyi szakember. A befektetési arany értékesítési piacon szerzett 8 éves tapasztalatával a SGold Trade Zrt. csapatát erősíti. Feladatai közé tartozik többek között az ügyfelek és kereskedelmi partnerek magasszintű kiszolgálása és szakmai tájékoztatása, illetve az aranypiaci elemzések végrehajtása.

06
Czinege Mónika Zita
Czinege Mónika Zita

06 PrestigeGold Project Manager

e-mail: czinegem@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4879

Kommunikációs és kapcsolattartó munkatárs több, mint 10 éves sales és manageri tapasztalattal. Feladatai közé tartozik a PrestigeGold együttműködő partnereivel és a SGold Trade Zrt. ügyfeleivel való kapcsolattartás, valamint az prestigegold.hu weboldalon keresztül történő értékesítés koordinálása.

07
Kuberkó Enikő
Kuberkó Enikő

07 Kiemelt ügyfélmenedzser

e-mail: kuberkoe@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4877

Pénzügyi szakember. 8 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik pénzügyi területen. Feladata közé tartozik többek között a SGold Trade Zrt. ügyfeleinek magasszintű kiszolgálása, kapcsolattartás kiemelt ügyfeleinkkel, illetve az értékesítés támogatása.

08
Altziebler Gábor
Altziebler Gábor

08 Operatív munkatárs

e-mail: AltzieblerG@solargold.hu
telefon: +36203467556
 • 01
  Rólunk
 • 02
  Skáre Balázs
 • 03
  Nagy Attila
 • 04
  Árva Mátyás
 • 05
  Sárvári Attila
 • 06
  Czinege Mónika Zita
 • 07
  Kuberkó Enikő
 • 08
  Altziebler Gábor

Tömbértékesítés

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Argor Heraeus finomító nyitvatartási rendjéhez igazodva a következő értékesítési napok (aranytömb):

2022. január 4-5.

Azt követően 2022. január 10-től a megszokott ügymenettel és szakértelemmel várjuk kedves Ügyfeleinket!

Üdvözlettel,

S Gold Trade Zrt.

Nyíl