01
Rólunk
Rólunk

01 Filozófiánk

Hiszünk az aranyban, a vagyon felhalmozásában. Tisztában vagyunk azzal, hogy a befektetésekben a bizalom a legfontosabb tényező, amelyet nemcsak meg kell szerezni, hanem meg kell őrizni. Pontosan ezt akarjuk elérni professzionális személyzetünkkel, fejlett befektetési arany megoldásokkal, valamint tárolási és őrzési szolgáltatásunk teljes körével. Küldetésünk az, hogy a megtakarítást kereső hazai ügyfeleinknek bemutassuk a befektetési aranyban történő felhalmozás lehetőségét - ez a megtakarítás olyan formája, amelynek gazdag hagyományai vannak a fejlett országokban, rámutatva, hogy az arany a pénzügyi kultúra nélkülözhetetlen részeként megérdemelten helyezkedik el a mindennapi megtakarítások között.
02
Skáre Balázs
Skáre Balázs

02 Operatív Igazgató

email: skareb@solargold.hu

Pénzügyi szakember. A nemzetközi árupiacokon szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal a Solar Gold Zrt. napi operatív vezetését látja el. Feladatai között található többek között a különböző fundamentális elemzések végzése, a nemzetközi piacok makrogazdasági teljesítményének nyomon követése.

03
Nagy Attila
Nagy Attila

03 Értékesítési és üzletfejlesztési igazgató

email: nagya@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4872

Pénzügyi szakember. A Solar Gold Zrt. alapító tagja. A pénzügyi területen szerzett több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a Solar Gold Zrt értékesítésével, kommunikációjával, illetve termék és szolgáltatás fejlesztésével foglalkozik. Célja a pénzügyi tudatosság hazai növelése.

04
Koszonics Árpád
Koszonics Árpád

04 Kiemelt értékesítési munkatárs

email: koszonics@solargold.hu
telefon: +36 1 808 9088

Pénzügyi szakember. A több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársunk kiemelt feladatai közé tartozik az ügyféligények magasszintű kiszolgálása. A Solar Gold Zrt. készletgazdálkodásának felügyelete illetve a transzparens és prudens működés támogatása.

05
Árva Mátyás
Árva Mátyás

05 Kiemelt ügyfélmenedzser

email: arvam@solargold.hu
telefon: +36 1 445 4874

Pénzügyi szakember. A nemzetközi devizapiacon és árupiacon szerzett 7 éves tapasztalattal a Solar Gold Zrt. csapatát erősíti. Feladatai közé tartozik többek között az ügyfelek és kereskedelmi partnerek magasszíntű kiszolgálása. Az értékesítés és a kommunikáció támogatása illetve a makrogazdasági elemzések végrehajtása.

 • 01
  Rólunk
 • 02
  Skáre Balázs
 • 03
  Nagy Attila
 • 04
  Koszonics Árpád
 • 05
  Árva Mátyás

Nyitvatartás

Tisztelt Ügyfeleink!

A nemzetközi piacok zárva-tartása miatt, társaságunk augusztus 29.-én zárva tart.

Üdvözlettel!

Solar Gold Zrt.

 

Nyíl
hu_HUHungarian
en_USEnglish hu_HUHungarian