Aranyszámlák

A legrugalmasabb
SolarAurum
Olyanoknak, akik rugalmas mégis hosszútávú megoldást keresnek. Akik szeretnék kihasználni az aranyban rejlő lehetőségeket.
részletek
A legtudatosabb
U18
Olyanoknak, akik gondolnak a gyermekeikre, gondoskodni szeretnének a jövőjükről. Akik már az életkezdéshez is aranytartalékot szeretnének.
Részletek
A legkülönlegesebb
PrestigeGold
Olyanoknak, akik szeretnének gyorsabban reagálni az aranypiaci mozgásokra, mindezt biztos befektetési arany háttérrel. Akik nagyobb mennyiséget szeretnének birtokolni.
Részletek

Az arany, mint befektetés

Miért érdemes aranyszámlával rendelkezni?
 • Már havi kis összeggel elérhető. Az aranyszámla egy olyan okos megtakarítási forma amely lehetőséget ad arra, hogy tulajdonosának ne kelljen egyszerre nagyobb összeget befektetnie, hanem rendszeresen (például havonta 10 ezer forinttal), befektetési grammaranyban halmozza fel megtakarításai egy részét.
 • Az arany relatív „drágasága” ellenére lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy megtakarításai egy részének biztonságát ily módon teremtse meg.
 • Rendszeres aranyvásárlással biztosan jó árfolyamon fektetünk be. A rendszeres, kisebb összegekkel történő aranyvásárlással minden befektető nagy eséllyel kiegyenlíti a napi árfolyam ingadozás hatásait, valamint azt, hogy egy magas árfolyamú napon vásároljon be. Ezen túlmenően az arany bányászati kitermelési költsége jelenleg 800 USD/uncia, és az egyre nehezebben elérhető készletek miatt folyamatosan növekszik. Ez – többek között – azt is jelenti, hogy az árfolyam nem eshet tartósan a kitermelési költség alá, hiszen a bányák abban a pillanatban leállnának, tehát egy olyan „védőernyő”, amely pl. a részvény befektetéseknél nem létezik.
 • Nincs meghatározott futamidő. Ügyfeleink maguk határozzák meg, hogy mikor akarják visszaváltani nálunk növekvő aranytömbjüket. Kérésükre bármikor átvehetik a 100, 250, 500, illetve 1.000 g-os tömbjüket.
 • Garancia, biztonság. A kereskedő garantálja a befektetési arany mindenkori visszavásárlását, valamint azt, hogy az általa forgalmazott arany olyan hiteles és elismert gyártótól (www.argor-heraeus.com), kibocsátótól származik, amelynek „védjegyét” (Good Delivery) az egész világon elismerik, termékét „bárhol” a világon felvásárolják.073
 • Értékállóság. Egy 1906-ban gyártott Ford T-modell ára 850 USD, volt, ami aranyban kifejezve 42,5 unciának felelt meg. ( 1906-ban 1uncia = 20 USD). Egy 2006-ban gyártott Ford Focus ára 24.650.- USD, ami aranyban kifejezve szintén 42,5 uncia. (2006-ban 1uncia = 580 USD)
 • A nap 24 órájában, szerte a világon kereskedett termék, melynek ára publikus, bárki számára folyamatosan nyomon követhető. Ennek a befektetésnek az értéke tehát nem a jól öltözött portfólió kezelők és pénzügyi szakemberek szakértelmétől függ.
 • A befektetett pénz azonnal fizikai arany vásárlására fordítódik. Nem tőzsdei részvényt („papírarany, un. ETF) vásárolunk.
 • Az Ön számára megvásárolt mennyiséget elkülönítetten, az Ön birtokában, az Ön számláján tarjuk nyilván. Nincs „közös tulajdonlás”.
 • Mert az Ön tulajdonában lévő aranymennyiséget Svájcban az Argor-Heraeus-nál, vagy amennyiben ezt igényli, akkor Magyarországon, egy erre szakosodott, minden biztonságtechnikai követelménynek megfelelő értékszállító cég trezorjában tároljuk. Nem külföldön, nem „svájci vámszabad területen”, hanem itt, Magyarországon.
 • Az arany a legbiztonságosabb fizetési eszközként ismert és mint ilyen világviszonylatban is a legbiztonságosabb vagyonmegőrzési forma. Ennek egyszerű oka a nemesfém értékálló képessége. Miután sem a kormányok, sem a jegybankok nem tudnak aranyat előállítani, így nem tudják inflációs eszközként el – és kihasználni, elértékteleníteni sem.

Érdekel az aranyszámla, kérem keressenek!

Munkaszüneti nap

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Argor Heraeus finomító nyitvatartási rendjéhez igazodva 2022. 03. 26-án társaságunk zárva tart.

Megszokott ügymenettel 2022. 03. 28- ától várjuk kedves Ügyfeleinket!

Üdvözlettel,

S Gold Trade Zrt.

Nyíl